Aanmelden

Indien er kosten zijn verbonden aan een event dan is het proces als volgt: Na uw aanmelding krijgt van ons ruime tijd van te voren een factuur per e-mail toegezonden.

Indien u uw bedrijfsnaam en gegevens op de factuur wilt, vul dan die gegevens in op het aanmeldformulier.

U kunt niet online betalen.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop Financieel management van uw bedrijf

Veel ondernemers starten vanuit een hun passie voor het vak, product of dienst aan een nieuwe onderneming. De focus ligt primair bij het binnenhalen van nieuwe klanten en de succesvolle invulling van opdrachten. Door de passie en enthousiasme over het eigen product of dienst, verliezen veel ondernemers het financieel beheer uit het oog. Het goed managen van crediteuren en debiteuren is van zeer groot belang voor het bouwen van een financieel gezonde onderneming. Veel startende ondernemingen komen in de problemen doordat zij weinig aandacht besteden aan debiteurenbeheer. Tijdens deze training nemen wij al deze belangrijke facetten met u door zodat u niet dezelfde fouten maken van degenen die u zijn voorgegaan in het ondernemerschap.

Business plannen maken

Wij reiken wij praktische tools aan om een goed businessplan te maken voor uw product of dienst. Het is van essentieel belang om eerst een businessplan te maken alvorens u van start gaat. Bij het maken van uw eigen businessplan wordt u gedwongen om na te denken over jouw klantendoelgroep en marktsegment. Voor welke klantendoelgroep biedt uw product of dienst een oplossing en welk probleem wordt er opgelost met uw product of dienst? Waar zitten deze potentiële afnemers en met welke media kunt u die het beste bereiken? Op welke plaatsen komen zij regelmatig en hoe zorgt u ervoor dat u bij hen op het netvlies komt?

Onder voorbehoud van de Covid19 maatregelen.