Business support

Tijdens het ondernemen loopt u tegen de bekende problemen aan waar ervaren coaches wel raad mee weten. Bij ons kunt  u ook terecht voor ondersteuning  bij  uw bedrijfsvoering. Onze ervaren Business Coaches helpen u graag daarbij.

Business coaching

Iedere ondernemer heeft behoefte aan een ervaren klankbord waar die zich aan kan spiegelen van tijd tot tijd. Met onze Business Coaching kunnen wij op structurele basis uw klankbord zijn voor iedere fase van uw onderneming. Bent u een startende ondernemer of zit uw onderneming in de groeifase? Wij kunnen u voorbereiden op de te nemen stappen en bereiden u voor op de mogelijke veranderingen die zich kunnen voordoen? Met onze Business Coaching bereiden wij u voor op elke fase van uw ondernemerschap en leiderschap dat nodig is om de groei te kunnen managen.

Business conferences

Eenmaal per jaar organiseren wij onze jaarconferentie rondom een actueel thema met vooraanstaande sprekers. U wordt dan bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Dit is tevens een uitgelezen moment om te netwerken met andere ervaren ondernemers en topbestuurders. U kunt uw trainingen en workshops dan direct in de praktijk toepassen en uw voordeel doen voor uw organisatie. Houd onze nieuwsbrieven in de gaten en meld u dan zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van uw plaats.

Business consultancy

Tijdens het ondernemen loopt u steeds tegen nieuwe uitdagingen aan. Vanuit onze organisatie bieden wij u gerichte business consultancy aan en helpen wij u bij het realiseren van uw doelen. Voor iedere vraag krijgt u een maatwerk oplossing op basis van een heldere offerte en aantal benodigde sessies die u nodig heeft om uw doel te bereiken. Per vraagstuk maken wij een keuze tussen onze ervaren adviseurs. Indien u zelf actief bent in de consultancy branche, kunt u zich ook bij ons aanmelden en u registreren, zodat wij ook een beroep kunnen doen op uw expertise waar nodig.