Impressie handelsmissie 2020

Handelsmissies

Internationale handelsmissies van en naar Suriname zijn bedoeld ter bevordering van de export en kennis uitwisseling met internationale partners. Naast de ontvangst van een aantal inkomende handelsmissies vanuit het buitenland, zullen wij vanaf 2021 ook uitgaande handelsmissies organiseren vanuit Suriname naar het buitenland. Het doel is om onze leden te stimuleren ook internationaal te gaan ondernemen.

Van 28 januari tot 31 januari 2020. waren wij met een overwegend vrouwen gezelschap in Suriname op handelsmissie. Met veel enthousiasme zijn wij ontvangen en mogen wij terugkijken op een zeer geslaagde reis met enorm veel ondernemingsmogelijkheden.

Uitgaande handelsmissies

Dit betreft  georganiseerde handelsreizen vanuit Suriname naar het buitenland o.l.v. een missie leider. Onze stichting zorgt dan voor een uw vertegenwoordiger gaat dan mee om voordeel voor uw bedrijf binnen te halen.

Inkomende handelsmissies

Voor de inkomende handelsmissies naar Suriname laten wij u graag kennismaken met internationale ondernemers die met een georganiseerde reis naar Suriname afreizen met als doel handel uitwisseling tussen beide landen te bewerkstelligen.

Handelsmissie Suriname 2020

Handelsmissie Suriname 2016