Women Business Leadership Awards 2021

Op 15 oktober 2021 reiken wij voor de eerste maal de WENS Business & Leadership Awards uit aan vrouwelijke ondernemers en bestuurders die zich positieve hebben onderscheiden in het afgelopen jaar. De inschrijvingen gaan per 1 november 2020 van start.

Doelstelling

Stichting WENS stelt zich ten doel om jaarlijks het evenement WENS Business & Leadership Awards uitreiking in Suriname te organiseren. Hiermee beogen wij aandacht te schenken aan het organiseren van een jaarlijks terugkerende award uitreiking waarbij de zichtbaarheid en waardering
van vrouwelijke ondernemers, leiders en bestuurders wordt vergroot. Voor de doelgroep biedt deze uitreiking een goede gelegenheid om elkaar te treffen met de mogelijkheid om contacten te onderhouden, te versterken en/of nieuwe contacten te leggen.

Voorwaarden voor nominatie

Ondernemingen die willen deelnemen aan de uitverkiezing, dienen als onderneming ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken en met hun hoofdvestiging gevestigd te zijn in Suriname. Het begrip hoofdvestiging zal hierbij ruim worden geïnterpreteerd, zodat bijvoorbeeld ook een grotendeels zelfstandig opererende Surinaamse dochterondernemingen met een buitenlandse standplaats of een zelfstandige ondernemer, die als franchisenemer van een formule opereert, hiertoe gerekend kunnen worden. Deelnemende bedrijven leveren een bijdrage aan de bedrijvigheid als een bron van werkgelegenheid en welvaart in Suriname.

Lees de reglementen waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een nominatie per categorie. U kunt uzelf aanmelden, maar kunt ook andere potentiële winnaars voordragen voor één van de Awards. Nominaties worden opengesteld met ingang vanaf  1 november 2020.

Awards documenten

Sponsoring pakketten Business Awards 2021

Awards Nieuws

Sponsoring

Staat u als onderneming achter de doelstellingen van Stichting WENS, dan kunt u een sponsor pakket afnemen te ondersteuning van de Awards.

Download hier het document met de sponsorpakketten die wij aanbieden. Natuurlijk kunt u ook eerst contact met ons opnemen.

KAARTEN RESERVEREN
IEMAND VOORDRAGEN